Termeni si conditii generale de vanzare

1. Informatii administrator magazin online
2. Acceptare TCGV
3. Drepturi de autor
4. Perfectarea contractului la distanta, valabilitate
5. Preturi, modalitati de plata, facturare
6. Stocuri
7. Garantii
8. Politica de retur
9. Program de lucru, livrari, termene
10. Obligatiile cumparatorului
11. Obligatiile vanzatorului
12. GDPR Politica de confidentialitate & Politica Cookies 
13. Litigii

Termeni si Conditii
Generale de Vanzare – Magazin Online Cadouri Luxury

Înainte de a utiliza sau obține orice materiale, informații, servicii prin intermediul acestui magazin online, va rugam sa citiți cu atenție acest document. Aceste prevederi se completează și cu legea 365/2002 privind comerțul electronic republicată și modificată și cu OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii.

1. Informații administrator magazin online

Site-ul https://cadouriluxury.ro este administrat de CAMINO ELEGANCE S.R.L. cu sediul social în municipiul București, Sector 1, Str. Clucerului, Nr. 33, Parter, Camera 3, cod poștal 11363, România, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J40/12937/2018, Cod de Identificare Fiscala 39853399, Tel. 0213221521, e-mail: contact@cadouriluxury.ro

2. Acceptare TCGV

Administratorul vă oferă accesul în magazinul online și utilizarea acestuia, sub rezerva acceptării de către dumneavoastră a acestor termeni și condiții. Prin accesarea, utilizarea, obținerea sau achiziționarea oricărui produs, conținut, date, materiale, informații sau servicii prin intermediul magazinului nostru online, dumneavoastră sunteți de acord sa respectați acești Termeni și Condiții. Administratorul își rezervă dreptul de a completa sau modifica orice informație din magazinul virtual fără a anunța în prealabil utilizatorii site-ului.

3. Drepturi de autor

– Vizitatorul/Cumpărătorul înțelege dreptul de proprietate intelectuală și nu va descarca/utiliza conținutul magazinului online Cadouri Luxury, imagini, descrieri, elemente grafice, fără acordul scris al administratorului întrucât reprezintă proprietatea administratorului,  fiind aparat de legea dreptului de autor și de legile referitoare la proprietatea intelectuala și industrială.

4. Perfectarea contractului la distanta, valabilitate

– Odată cu lansarea comenzii de pe magazinul online, cumpărătorul acceptă comunicarea prin e-mail sau telefon prin care administratorul își derulează activitatea.
– Prezentul contract la distanță intră în vigoare în momentul confirmării comenzii de către administrator. Confirmarea se efectuează verbal (telefonic) sau electronic (e-mail).
Prevederile din acestă pagină a magazinului online stau la baza contractului astfel perfectat.
– Administratorul nu considera sub nici o forma o comandă neconfirmată ca având valoarea unui Contract.
-Cumpărătorul devine proprietarul mărfii după confirmarea plătii, în cazul plății prin OP sau card respectiv după efectuarea plății și semnarea documentelor de transport în cazul livrării prin curier cu plata ramburs.

5. Preturi, modalități de plata, facturare

-Prețurile sunt afișate pe pagina dedicată fiecărui produs, conțin TVA și nu includ cheltuielile de livrare decât dacă este specificat în mod expres acest aspect sau se oferă ca și bonus pentru comenzile mari. În cazul în care prețul nu este afișat, veți avea posibilitatea de a cere o ofertă iar un operator vă va comunica prețul în cel mai scurt timp posibil.
-Prețul produsului comandat este cel afișat la data plasării comenzii.
-Prețul imprimat pe factura este același cu cel transmis de operatori în momentul confirmării comenzii.
-Prețul produselor din magazinul online poate fi diferit de cel din magazinul fizic.
Modalitățile de plata sunt disponibile pe pagina de lansare a comenzii.
-Pe baza informațiilor deținute de Cadouri Luxury și a celor furnizate  de cumpărător va fi emisa o factură pentru bunurile livrate. Totodată, coletul va fi însoțit de documentația prevazuta de lege pentru produsul /produsele comandat(e), după caz: certificat/declarație de conformitate, certificat de garanție, instrucțiuni de utilizare, etc.

6. Stocuri

Produsele sunt disponibile în stoc. Cu toate acestea, administratorul nu poate garanta disponibilitatea produselor postate. Clienții sunt informați corect, conform termenilor și condițiilor, de disponibilitatea produselor comandate înainte de confirmarea livrării. Rareori, pot apărea erori de comunicare în acest sens.

7. Garantii CAMINO ELEGANCE S.R.L. garantează că produsele livrate sunt originale, sigilate ( în forma în care provin de la parteneri) și însoțite de factura fiscală, chitanță ( eliberata de administrator sau firma de curierat) și, după caz, certificat de garanție (pentru produsele care necesită garanție). Declaram pe proprie răspundere conform prevederilor art. 5 din HG nr.1022/2002 privind regimul produselor care pot pune în pericol viața și sănătatea, securitatea muncii și protecția mediului că produsele livrate nu pun în pericol viața, sănătatea, securitatea muncii, nu produc impact negativ asupra mediului și sunt în conformitate cu: Directivele CE 67/549/CEE si 1999/45/CE ( în condițiile respectării manipulării, transportului și depozitării conform Fișelor Tehnice și a Fiselor de Securitate emise de furnizor și aflate în original la sediul societății și pe site-ul https://cadouriluxury.ro în dreptul produselor în cauză.
Produselor comercializate le este garantată calitatea pe perioada înscrisa pe ambalaj, în condițiile respectării prescripțiilor de depozitare și transport.
Pentru orice reclamație sau sesizare va rugam sa ne contactați la adresa de email contact@cadouriluxury.ro . 

8. Informații privind exercitarea dreptului de retragere Aceste prevederi se completează cu legea 365/2002 privind comerțul electronic republicată și modificată și cu OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii.

Politica de retur

Conform OUG 34/2014 aveți dreptul de a va retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele și fără a suporta penalități în termen de 14 zile. Perioada de retragere expira după 14 zile începând de la ziua la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizica a produselor.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin poștă sau e-mail, utilizând următoarele date de contact: CAMINO ELEGANCE S.R.L. punct de lucru municipiul București, Sector 1, Calea Victoriei, Nr. 17, Parter, Cod Poștal: 030023, România, e-mail contact@cadouriluxury.ro , telefon: 0722 105 205
 În acest scop, puteți folosi modelul de retragere de mai jos, folosirea lui nu este însa obligatorie, cu toate acestea comunicarea cererii de retragere trebuie să conțină informațiile necesare identificării comenzii și contul bancar în care doriți returnarea sumelor achitate.
Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteți comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Consecințele retragerii

Dacă vă retrageți, vom rambursa contravaloarea produselor achiziționate, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a va retrage din prezentul contract cu condiția ca noi să intrăm în posesia bunurilor livrate iar acestea să fie în aceiași stare în care au fost livrate. Costurile suplimentare reprezinta orice costuri (transport, livrare, diminuare a valorii produselor care rezulta din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii calităților și funcționarii produselor, taxe postale sau de orice alta natura) care urmează a fi suportate de consumator cu ocazia exercitării dreptului de retragere. Costurile aferente serviciului de curierat nu pot fi returnate. Vom efectua această rambursare prin transfer bancar în contul indicat de dumneavoastră, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări. Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele.

În cazul în care ați recepționat produse în legătură cu contractul, expediați produsele sau înmânați-le direct nouă în locația magazinului fizic din incinta Magazinului Victoria (Calea Victoriei 17, sector 3, București) , fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Condițiile dreptului de retragere se aplica doar consumatorilor persoane fizice, definite în art 2, pct.1 al OUG 34/2014.
Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor. Consumatorul este responsabil de integritatea produsului până la intrarea în posesia magazinului.  
Sunteți responsabil pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționarii produselor.
La solicitarea și cu acordul consumatorului, putem recomanda cumpărătorului achiziționarea altui produs de o calitate și la un preț echivalente cu cele solicitate în prima comanda. Comanda inițială va fi anulată la data confirmării comenzii produsului/produselor ce înlocuiesc produsul inițial.

Dacă vă gândiți să returnați produsul, nu îl utilizați! Nu puteți utiliza produsele pe care le-ați primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumpărare. Dreptul de retragere există pentru a vă permite să examinați produsul așa cum ați face-o într-un magazin, nu pentru a vă oferi 14 zile de utilizare gratuită.

Nu pot fi returnate produsele care:
·      au făcut obiectul unei comenzi speciale
·      au fost distinct personalizate la cererea consumatorului
·      au fost confecționate după specificațiile consumatorului (ex: nuanțarea produsului în culoarea dorită de client)
·      prezintă urme de lovire, deteriorare, uzură
·      au fost desigilate și nu mai au ambalajul original intact, cu toate accesoriile și eticheta integre.
·      sunt puse prin orice mijloc într-o stare necorespunzătoare repunerii în vânzare
Pentru produsele ridicate de către cumpărător direct din magazin, întrucât cumpărătorul are posibilitatea de a verifica produsul în mod direct, nu se aplica condițiile de retur prevazute în prezenta secțiune.

Cadouri Luxury va suporta cheltuielile de retur dacă acesta îi este imputabil. (Produsele primite nu corespund comenzii, sunt altele decât cele solicitate prin transmiterea acesteia).

Pentru alte informații legate de returul produselor va rugam sa ne contactați prin intermediul formularului de contact sau la adresa de email contact@cadouriluxury.ro  .

Model de formular de retragere

Prezentul formular se trimite înapoi completat doar dacă doriți să vă retrageți din contract.
Către  CAMINO ELEGANCE S.R.L. punct de lucru municipiul București, Sector 1, Calea Victoriei, Nr. 17, Parter, Cod Poștal: 030023, România, E-mail: contact@cadouriluxury.ro, telefon: 0722 105 205
Va informez prin prezenta cu privire la retragerea mea/noastră din contractul referitor la vânzarea online a urmatoarelor produse : ________________________
Comandate la data __________/ primite la data ____________
Nr. Factura __________
Numele consumatorului (consumatorilor)
Adresa consumatorului (consumatorilor)
Semnatura consumatorului (consumatorilor) (doar în cazul în care acest formular este notificat pe hârtie)
Data 

9. Program de lucru, livrări, termene

-O comandă poate fi plasată în orice moment, dar perioada de procesare este de Luni pana Vineri în intervalul orar 8-16, exceptând sărbătorile legale.
– Produsele disponibile în magazinul online pot fi livrate prin curier sau programate pentru a fi ridicate din magazinul fizic.
– Termenul de livrare pentru produse este de 48-72 ore din momentul confirmării livrării.
– Livrările fizice se efectuează prin curierat rapid, serviciu externalizat, deci independent de administrator. Pot exista întârzieri față de termenul de livrare stabilit în momentul confirmării comenzii; în acest caz administratorul nu își asuma nici o răspundere în numele firmelor de curierat.
-Administratorul își asuma responsabilitatea în privința livrării produselor comandate de cumpărător. Riscul pieirii bunului se transfera la cumpărător în momentul predării efective a bunului.


10. Obligațiile cumpărătorului

– să furnizeze informații reale, corecte și actuale despre entitatea sa atunci când acestea i se cer, în caz contrar există posibilitatea refuzării comenzilor;
– să accepte soluționarea eventualelor probleme în termen de 30 de zile de la data sesizării acestora printr-un email adresat  administratorului;
– sa accepte TERMENII ȘI CONDIȚIILE administratorului odată cu lansarea comenzilor și să achite contravaloarea mărfii prin metodele puse la dispoziție, la momentul transmiterii comenzii.

11. Obligațiile vânzătorului

-să pună la dispoziția utilizatorilor gratuit informații profesionale cu privire la produsele și serviciile sale. Conținutul publicat în  magazinul virtual are caracter orientativ. Caracteristicile produselor și documentația tehnica aferenta acestora afișate pe site sunt puse la dispoziție de către producători și furnizori. Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. În funcție de lotul în care au fost fabricate, aspectul real al produsului poate diferi.
– să contacteze clienții pentru confirmarea comenzilor, prin e-mail sau telefonic;
– să livreze produsele în cel mult 3 zile de la confirmarea livrării, dacă acestea sunt în stoc;
– să utilizeze datele personale colectate de la clienți/utilizatori în concordanță cu secțiunea „Confidențialitate”, parte integranta  din TERMENI ȘI CONDIȚII.


12. GDPR Politica de confidențialitate și Politica Cookies
 

Conform Regulamentului UE 2016/679 – Regulamentul General Privind Protectia Datelor GDPR (anterior conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice) Avem obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Ce categorii de date prelucram?

Colectăm in general datele dvs. cu caracter personal direct de la dumneavoastra, astfel incat aveti controlul asupra tipului de informaie pe care ne-o oferiti. Datele ce vor fi salvate in baza de date CAMINO ELEGANCE S.R.L. sunt: nume, prenume, adresa de email, numar de telefon, adresa si alte date pentru facturare numai daca acestea sunt oferite în mod voluntar. Refuzul furnizarii acestora determina imposibilitatea procesarii comenzilor transmise online catre magazinul virtual Cadouri Luxury.

Scopul prelucrarii 

Scopul colectării datelor este: prestarea serviciilor in beneficiul d-voastra (incheierea contractelor, facturarea produselor achizitionate, onorarea comenzilor, solutionarea oricaror probleme privind produsele achizitionate) reclama, marketing, publicitate ( pentru a va tine la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele/serviciile care vă interesează. În acest sens, vă putem trimite orice tip de mesaj cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic  continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte pentru care ati aratat interes sa le achizitionati, precum si alte comunicari comerciale) comunicatii electronice.

Optarea pentru abonarea la newsletter si participarea voluntara la diverse concursuri/promotii/loterii publicitare implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de catre compania CAMINO ELEGANCE S.R.L.

Site-ul https://cadouriluxury.ro poate folosi Google Remarketing, Google AdWords, colectând astfel cookie-uri. Cookie-uri sunt fisiere text, controlate de browser-ul de internet, care în versiunea standard este setat sa le accepte. La accesarea magazinului online, acesta va solicita browser-ului de internet sa stocheze cookie în memoria PC-ului. Informatiile din cookie-uri genereaza retinerea anumitor setari/ actiuni între doua sesiuni distincte, marind astfel viteza de încarcare a paginilor la urmatoarele vizite. Sunt situatii în care poate fi retinuta adresa IP-ului de pe care se acceseaza site-ul ori cea a site-ului de referinta daca este cazul. Cookie-urile permit site-ului posibilitatea de a furniza informatii personalizate si anunturi publicitare relevante utilizatorului si nu vor fi vândute, înstrainate sau închiriate unei terte parti. Astfel de anunturi pot fi afisate în website-urile retelei Google Display si Google Search. Partenerii nostri nu vor colecta informatii personale cum ar fi nume, adresa de email, adresa postala sau numar de telefon. În cazul nu sunteti de acord cu utilizarea modulelor cookie de catre Google sau de catre partenerii nostri de publicitate va rugam sa ne scrieti un email la adresa contact@cadouriluxury.ro si veti primi indicatiile necesare pentru dezactivare. A se vedea de asemenea sectiunea urmatoare privind  Politica cookies.

Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele. Refuzul dvs. nu determina nici o consecinta. Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate tertilor cu exceptia partenerilor agreati/furnizorilor de servicii cu care exista un contract prin care se protejeaza aceste date primite de la cumparator sub sanctiunea obligarii la plata de daune interese. Daca nu doriti sa primiti informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de CAMINO ELEGANCE S.R.L. va rugam sa ne informati printr-un email la adresa coramet@coramet.ro.

Cât timp păstrăm datele dvs. cu caracter personal

Ca regulă generală, vom stoca datele dvs. cu caracter personal atat timp cat este necesar pentru a atinge scopul pentru care au fost furnizate sau cat este cerut prin legile aplicabile.  Puteți să ne solicitați oricând ștergerea anumitor informații sau închiderea contului și vom da curs acestor solicitări, sub rezerva păstrării anumitor informații inclusiv ulterior închiderii contului, în situațiile în care legislația aplicabilă sau interesele noastre legitime o impun.

Drepturile de care beneficiati

Conform GDPR si Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie gratuita asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la oricare punct de lucru al CAMINO ELEGANCE S.R.L. (a se vedea Contact ) sau online prin email la adresa contact@cadouriluxury.ro . De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Datele dumneavoastra nu vor fi transferate în strainatate.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte sau doriti sa le modificati, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.
_______________________________________________________________
Observatie:
*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu;
*orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct. 

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.

Politica Cookies

CE SUNT COOKIES?

Cookies sunt fișiere de mici dimensiuni pe care browser-ul le descarcă când accesezi website-ul https://cadouriluxury.ro/. Calculatorul recunoaște și acceptă automat aceste fișiere prin browser-ul pe care îl folosești.

Aceste fișiere pot fi asemănate unor „semne de carte” care indică unde ai rămas ultima dată când ai vizitat website-ul. Pot fi văzute și ca identificatoare care anunță website-ul de fiecare dată când revii pe https://cadouriluxury.ro

Cookies nu sunt periculoase. Calculatorul le stochează în memorie, dar ele nu pot accesa sau citi informații stocate în calculator. Poți extinde sau limita parametrii de utilizare a fișierelor cookies din browser-ul pe care îl folosești ca să navighezi pe Internet.

LA CE SUNT UTILE?

Cookies îmbunătățesc viteza de încărcare și experiența de navigare. De exemplu, ele rețin preferințele tale când navighezi un website, precum limba în care dorești să fie afișat conținutul.

Aceste fișiere sunt utilizate și pentru a pregăti statistici anonime care ajută să înțelegem cum interacționează vizitatorii, în general, cu paginile cadouriluxury.ro. Pentru analize, website-ul utilizează serviciul Google Analytics, care folosește cookies. În acest caz, fișierele salvează informații despre utilizarea website-ului, numărul de pagini afișate, sursele din care vin vizitatorii și numărul de vizite. Obiectivul este să îmbunătățim website-ul, astfel încât să ofere servicii și experiențe mai bune vizitatorilor.

Cookies nu solicită informații cu caracter personal pentru a putea fi utilizate și, în cele mai multe cazuri, nu identifică persoana utilizatorului de Internet.

CÂT TIMP SUNT STOCATE?

Durata de stocare a unui cookie variază în functie de obiectivul cu care acesta este plasat. Cookies de sesiune sunt folosite pentru o singură sesiune de navigare, sunt reținute doar pe durata vizitei și nu sunt stocate după ce utilizatorul părăsește website-ul. Cookies permanente sunt utilizate când utilizatorul revine pe website.

Poți șterge toate aceste categorii de cookies, în orice moment, prin intermediul setărilor din browser-ul pe care îl folosești pentru navigare.

CUM SUNT FOLOSITE COOKIE-URILE DE CATRE ACEST SITE

O vizita pe acest site poate plasa cookie-uri in scopuri de:

Cookie-uri de performanta a site-ului

Cookie-uri de analiza a vizitatorilor

Cookie-uri pentru publicitate

Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate

COOKIE-URI DE PERFORMANTA

Acest tip de cookie retine preferintele utilizatorului pe acest site, asa incat nu mai este nevoie de setarea lor la fiecare vizitare a site-ului.

Exemple:

setarile volumului pentru video player

viteza de video streaming cu care este compatibil browserul

COOKIE-URI PENTRU ANALIZA VIZITATORILOR

De fiecare data cand un utilizator viziteaza acest site softul de analytics furnizat de o terta parte genereaza un cookie de analiza a utilizatorului. Acest cookie ne spune daca ati mai vizitat acest site pana acum. Browserul ne va spune daca aveti acest cookie, iar daca nu, vom genera unul. Acesta permite monitorizarea utilizatorilor unici care ne viziteaza si cat de des o fac.

Atat timp cat nu sunteti inregistrat pe acest site, acest cookie nu poate fi folosit pentru a identifica persoanele fizice, ele sunt folosite doar in scop statistic.

COOKIE-URI PENTRU PUBLICITATE

Aceste cookie-uri ne permit sa aflam daca ati vizualizat sau nu o reclama online, care este tipul acesteia si cat timp a trecut de cand ati vazut mesajul publicitar.

Aceste cookie-uri le folosim si pentru a targeta publicitatea online. Putem folosi, de asemenea, cookieuri apartinand unei terte parti, pentu o mai buna targetare a publicitatii, pentru a arata de exemplu reclame despre vacante, daca utilizatorul a vizitat recent un articol pe site despre vacante. Aceste cookie-uri sunt anonime, ele stocheaza informatii despre contentul vizualizat, nu despre utilizatori.

De asemenea, setam cookie-uri anonime si prin alte site-uri pe care avem publicitate. Primindu-le, astfel, noi le putem folosi pentru a va recunoaste ca vizitator al acelui site daca ulterior veti vizita site-ul nostru, va vom putea livra publicitatea bazata pe aceasta informatie.

COOKIE-URI ALE FURNIZORILOR DE PUBLICITATE

Puteti gasi publicitate pe acest site apartinand tertelor parti. Unele dintre aceste parti folosesc propriile cookie-uri anonime pentru a analiza cat de multe persoane au fost expuse unui mesaj publicitar, sau pentru a vedea cate persoane au fost expuse de mai multe ori la aceeasi reclama.

Companiile care genereaza aceste cookie-uri au propriile politici de confidentialitate, iar acest site nu are acces pentru a citi sau scrie aceste cookie-uri. Cookie-urile celor terte parti pot fi folosite pentru a va arata publicitatea targeta si pe alte site-uri, bazandu-se pe navigarea dvs pe acest site.

ALTE COOKIE-URI ALE TERTELOR PARTI

Pe unele pagini, tertii pot seta propriile cookie-uri anonime, in scopul de a urmari succesul unei aplicatii sau pentru a customiza o aplicatie. Datorita modului de utilizare, acest site nu poate accesa aceste cookie-uri, la fel cum tertele parti nu pot accesa cookie-urile detinute de acest site.

De exemplu, cand distribuiti un articol folosind butonul pentru retelele sociale aflat pe acest site, acea retea sociala va inregistra activitatea dvs. 

CUM LE POȚI OPRI?

În funcție de browser-ul pe care îl folosești, urmează pașii de mai jos ca să stabilești cum vrei să fie utilizate cookies.

ÎN BROWSER-UL CHROME:

În colțul din dreapta-sus, click pe menu-ul Chrome > Settings.

Scroll până în josul paginii, click pe “Show advanced settings”.

În secțiunea „Privacy”, click pe butonul “Content settings”.

În secțiunea „Cookies”, alegi setările preferate.

Pentru a șterge cookies, click pe “All cookies and site data…” pentru a vedea lista cu toate aceste fișiere pe care Chrome le are stocate pe hard-disk. Le poți șterge individual sau pe toate direct, dacă selectezi “Remove All.”

ÎN BROWSER-UL MOZILLA FIREFOX:

Click pe butonul menu și alegi “Preferences”.

Selectezi “Privacy” din menu-ul lateral.

Din combo “History” alegi “Use custom settings for history”.

Selectezi “Accept cookies from sites” pentru a permite folosirea cookies sau deselectezi pentru a nu permite folosirea lor.

Pentru a șterge cookies, click pe “Show Cookies…” și se va deschide o nouă fereastră, unde poți selecta și sterge unul sau mai multe cookies simultan.

ÎN BROWSER-UL INTERNET EXPLORER 11

Selectezi rotița din dreapta sus a browser-ului, apoi alegi Internet Options.

Click pe tab-ul “Privacy” și selectezi “Advanced”.

Alegi “Accept / Block / Prompt” pentru “First-party Cookies”, cât și pentru “Third-party Cookies“. Dacă dorești, tot aici poți bifa “Always allow session cookies”. Apeși OK după ce ai făcut setările.

Pentru a șterge toate cookies, alegi tab-ul “General” din “Internet Options” și click pe “Delete…” din tab-ul “Browsing History”. Bifezi “Cookies and Website Data” și click pe Delete.

Prin utilizarea www.coramet.ro, ești de acord cu modul în care folosim cookies, în conformitate cu prezenta “Politică privind utilizarea Cookies”. Dacă nu ești de acord, este nevoie să oprești cookies, urmând indicațiile de mai sus, în funcție de browser-ul pe care îl folosești. Dezactivarea utilizării acestor fișiere poate afecta experiența ta de utilizator. Ne rezervăm dreptul de a face orice completări sau modificări la prezenta “Politică cookies”. Eventualele modificări și/sau completări vor fi afișate pe www.coramet.ro. și vor intra în vigoare de la momentul afișării. Pentru mai multe detalii, te invităm să ne scrii la coramet@coramet.ro

13. Litigii

TERMENII SI CONDITII GENERALE DE VANZARE (TCGV) se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, daca rezolvarea pe cale amiabila nu are efect după inregistrarea reclamatiei la sediul companiei, se va apela la instanta judecatoreasca a Judecătoriei Sector 1. Coramet nu raspunde de prejudiciile cauzate fara culpa sa, de nefunctionarea magazinului online sau pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii paginilor magazinului virtual ( ex: defectiuni la reteaua de internet). Forta majora exonereaza de raspundere partea care o invoca.